Comunicació empresarial

Serveis - Comunicació Empresarial - Marc Pidelaserra

L'empresa necessita donar un pas que ha passat de ser recomenable a imperatiu. La majoria de les persones són a la xarxa, cada dia, a qualsevol hora, interactuant-hi i relacionant-se. Tenir un local i posar-hi un cartell a la porta ja no funciona com abans, les relacions comercials s'estableixen a através d'internet, de la presència de l'empresa i la seva reputació online. Un consumidor mira abans a la xarxa el nom de l'empresa que no pas hi truca o entra a la botiga. Per tant, per impulsar qualsevol negoci és bàsic que cuidi la seva presència a internet i que treballi en campanyes de comunicació i màrqueting a través d'aquest mitjà i les xarxes socials. Amb una planificació professional i fent servir les eines online, la visibilitat de l'empresa creixerà com mai i s'obrirà una nova etapa de relació amb els clients. A més, cuidant tots els altres àmbits de la comunicació, el teu negoci s'enfortirà i esdevindrà molt més competitiu.

Confecció de pàgines web
Amb el gestor de WordPress, crearem la pàgina web que necessites amb el millor disseny, adaptable a qualsevol dispositiu i amb múltiples capacitats de créixer i adaptar-se a les necessitats futures del negoci. Si ho desitges, la gestió la podràs fer tu mateix.
Màrqueting de continguts
Per dinamitzar la presència a la xarxa, farem tot un pla per crear contingut interessant i rellevant per els clients que posicionaran molt alt la teva empresa. Ben planificat i executat, arribaràs a molta més gent.
Posicionament SEO
Per cuidar la presència i reputació de l'empresa a la xarxa, és bàsic monitoritzar-la. Amb les eines online existents, farem que el teu negoci sigui molt més present als buscadors d'internet i controlarem les opinions dels consumidors.
Màrqueting online
El pla de màrqueting online t'ajudarà a aconseguir clients a través de la xarxa. Amb campanyes d'anuncis a buscadors i a les xarxes socials, els teus productes i serveis arribaran a més gent i augmentaràs el negoci.
Pla de Social Media
A més de ser present a internet, cal cuidar també la identitat i la relació bidireccional amb les persones. A través de la xarxes socials la teva empresa es relacionarà directament amb els futurs clients, fent-la més accessible i humana.
Comunicació interna
Els treballadors i treballadores de l'empresa són l'actiu més important. Amb un seguit d'eines i recursos aconseguirem una comunicació més fluïda entre ells i la direcció i es podran generar noves dinàmiques relacionals que milloraran la productivitat.
Identitat corporativa
Qui sóm i què fem? Això és bàsic en la comunicació empresarial, la missió i objectius de l'empresa han de ser clars i compartits per tots i totes. Si això hi sumem una imatge construim la marca, que serà la targeta de presentació més atractiva de l'empresa.
Redacció i maquetació
Fulletons, revistes, tríptics, dossiers, catàlegs, cartes... El que necessitis per comunicar-te amb clients, socis o treballadors/es. Des del disseny, a la redacció i fins a la maquetació, quan i com tu vulguis.
Comunicació de crisi
A voltes es generen problemes que afecten a la reputació i el normal funcionament de l'empresa. En aquestes situacions cal tenir un protocol estandaritzat, gestionar el conflicte i saber donar explicacions. Dissenyarem un pla de crisi per guanyar en tranquilitat.

T'interessa? Posa't en contacte amb mi i demana'm més informació. Sense cap compromís!