Assessoria de comunicació

Adequat al que necessitis. Així de senzill

 

Em dedico a l'assessoria professional i et proposo solucions estratègiques de comunicació i màrqueting, completament adaptades a les teves necessitats. Molts ofereixen serveis de comunicació, jo t'ofereixo un passet més enllà: et proposo proximitat, adaptabilitat, confiança i originalitat

Treballo per objectius i per projectes, i abarco diversos camps: comunicació estratègica, imatge corporativa, relacions amb mitjans de comunicació, estratègia online, disseny editorial, comunicació de crisi, marca personal, etc.

Amb una bona planificació i formulació d'accions i objectius, desenvoluparem plegats el projecte que necessitis: una campanya de comunicació puntual, una estratègia a mig termini o un pla a llarg termini. I tot amb fil directe amb mi, que estaré a la teva disposició en tot moment. T'explico les meves especialitzacions:

Compromís amb els governs locals

 

M'he especialitzat en comunicació en governs locals, i el meu objectiu és aconseguir un ajuntament relacional, a través de la nova governança i la democràcia deliberativa. La base d'aquest objectiu és implicar a la ciutadania en la presa de decisions respecte a determinades polítiques que els afecten, amb l'objectiu de crear complicitat i sentiment de relació amb el seu barri/districte/poble/ciutat i representants municipals. 

L’empresa és present a la xarxa

 

Un dels efectes de la revolució multimèdia i d'internet és que si no ets present a la xarxa passes desapercebut. En el món de l'empresa i de cara al màrqueting, el posicionament i la reputació online és clau per diferenciar-se i aconseguir més clients. L'empresa ha de fer el salt a internet, i tenir-ho ben planejat per aconseguir el major retorn de la inversió. I les campanyes de comunicació online impulsaran el teu negoci.

No improviso, sé el que dic i com ho dic

 

El bloqueig davant d'expressar-se davant d'un auditori, d'una reunió amb clients, una assemblea executiva...  No té res a veure amb el pànic escènic, és directament proporcional al mètode de preparació de l'acte. Una bona identificació de públics, missatges, crosses, recursos gràfics, etc. és el guió de l'èxit. Tens un missatge i l'has de transmetre de manera segura, efectiva i afectiva. T'ofereixo les claus per construir els millors discursos i guanyar en seguretat.

Explica’m el teu projecte!

 

 Si alguna cosa de les que has llegit casa amb el projecte que tens entre mans, parlem-ne! Estaré encantat de parlar amb tu i veure si podem treballar plegats. 

 

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu missatge